L'estudi es una iniciativa del Comitè Nacional d’Andorrà d’UNICEF, conjuntament amb el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior  i Andorra Recerca i Innovació, i és una rèplica del mateix treball que es va fer a Espanya l'any 2021 UNICEF Espanya.


El treball ha estat realitzat per un equip d'investigació de la Universitat de Santiago de Compostel·la, liderat pel professor Antonio Rial Boubeta Universitat i amb el suport tècnic de Fernado Suárez Lorenzo, representant del Consell de Col·legis Professionals d’Enginyeria en Informàtica d’Espanya. 

Aquest és l'enllaç per accedir a l'informe.
A Andorra Recerca i Innovació creiem en l’ètica en la tecnologia i en l’ús raonable i no abusiu de les dades. Per això, aquest portal web únicament utilitza “cookies” pròpies necessàries per al seu funcionament. No recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni emmagatzema dades per a estadístiques o millores de l’experiència d’usuari. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la nostra que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.