Aquest estudi analitza el cost de la criança al Principat d'Andorra. L'estudi ha estat realitzat la investigadora d'Andtropia, Marta Alberch, i UNICEF ha format part també del projecte participant en la redacció de les recomanacions del projecte. Per accedir a l'infome cliqui aquí.
En el mes d'abril de l'any 2023, el Grup de Sociologia de l'AR+I ha publicat un aquest informe que analitza els factors que condicionen la bretxa laboral de gènere a Andorra
Aquest informe és una anàlisi del recull d'indicadors relacionats amb la infància del Principat. L’objectiu d’aquest document és intentar entendre alguns elements que condicionen el seu estat en relació amb els principals àmbits recollits en la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

L'estudi es una iniciativa del Comitè Nacional d’Andorrà d’UNICEF, conjuntament amb el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior  i Andorra Recerca i Innovació, i és una rèplica del mateix treball que es va fer a Espanya l'any 2021 UNICEF Espanya.

Una projecció demogràfica és un càlcul sobre les tendències de la població per tal de deduir o fer un pronòstic de la seva evolució futura. Per elaborar-la s’estudia la natalitat, la mortalitat, l’envelliment, l’esperança de vida, la fecunditat i en el cas andorrà té una rellevància molt important la migració. 


Des del CRES s’han actualitzat una sèrie d’indicadors de l’Observatori Social d’Andorra, més concretament de l’Observatori de la gent gran i de gènere.

A Andorra Recerca i Innovació creiem en l’ètica en la tecnologia i en l’ús raonable i no abusiu de les dades. Per això, aquest portal web únicament utilitza “cookies” pròpies necessàries per al seu funcionament. No recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni emmagatzema dades per a estadístiques o millores de l’experiència d’usuari. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la nostra que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.