Aquest informe és una anàlisi del recull d'indicadors relacionats amb la infància del Principat. L’objectiu d’aquest document és intentar entendre alguns elements que condicionen el seu estat en relació amb els principals àmbits recollits en la Convenció sobre els Drets de l’Infant.


A finals de l’any 2012 es va posar en marxa la recerca i recopilació de dades per elaborar uns indicadors de benestar infantil a Andorra, a iniciativa del Comitè Nacional d’UNICEF i finançat en principi per la Fundació de la Banca Privada, prenent com a referència el Sistema d’Indicadors de Benestar Infantil d’Espanya. L'estudi es una iniciativa del Comitè Nacional d’Andorrà d’UNICEF, conjuntament amb  Andorra Recerca i Innovació, i és una rèplica del mateix treball que es va fer a Espanya l'any 2021 UNICEF Espanya.

Aquest és l'enllaç per accedir a l'informe.
A Andorra Recerca i Innovació creiem en l’ètica en la tecnologia i en l’ús raonable i no abusiu de les dades. Per això, aquest portal web únicament utilitza “cookies” pròpies necessàries per al seu funcionament. No recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni emmagatzema dades per a estadístiques o millores de l’experiència d’usuari. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la nostra que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.