Informació general i d'organització de la Fundació

1.- Informació organitzativa, estructura administrativa, funcions i competències

Aquesta informació es troba a la Llei de creació de la Fundació, del 13 de maig del 2021. Consulta aquí la Llei 11/2021, del 13 de maig, de creació de la Fundació Privada del Sector Públic Andorra Recerca i Innovació.

2.- Organigrama

Consulta aquí l'organigrama del Patronat i l'organització d'Andorra Recerca + Innovació.

3.- Relació de treballadors

Consulta aquí la plantilla que forma part d'AR+I.

Activitats de la Fundació

1.- Catàleg de serveis i cartes de serveis

Tota la informació corresponent als serveis i cartes de serveis d'Andorra Recerca + Innovació estan recollits a la Llei de creació de la Fundació, de 13 de maig de 2021. Consulta aquí la Llei.

2.- Plans, programes d’actuació i projectes

Tota la informació que correspon a aquest apartat està publicada a la web d'Andorra Recerca + Innovació. Consulta-ho aquí.
A Andorra Recerca i Innovació creiem en l’ètica en la tecnologia i en l’ús raonable i no abusiu de les dades. Per això, aquest portal web únicament utilitza “cookies” pròpies necessàries per al seu funcionament. No recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni emmagatzema dades per a estadístiques o millores de l’experiència d’usuari. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la nostra que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.